Reklama
Grafika reklamowa nr 320
Reklama
Grafika reklamowa nr 302 Grafika reklamowa nr 324
Reklama
Grafika reklamowa nr 317 Grafika reklamowa nr 318 Grafika reklamowa nr 319
Reklama
Grafika reklamowa nr 328 Grafika reklamowa nr 323
Reklama
Grafika reklamowa nr 315 Grafika reklamowa nr 327
Reklama
Grafika reklamowa nr 326 Grafika reklamowa nr 325
Reklama
Grafika reklamowa nr 316
Znajdujesz się w: Nawożenie Archiwum

Odżywienie korzeniowych wg Timac>a

Nawożenie

2017-05-25 11:00
Poniżej zalecenia francuskiego specjalisty z zakresu żywienia roślin, firmy Timac Agro.
Marchew, pietruszka czy seler to warzywa, które źle znoszą podmokłe, kwaśne i zwięzłe gleby. Dobrze plonują uprawiane w drugim bądź trzecim roku po oborniku. Są średnio wrażliwe na chlorki. Optymalne pH powinno wynosić 6,2-7,5. Warto pamiętać, że wysokie plony dobrej jakości korzeni można uzyskać m.in. zapewniając tym warzywom dostęp do kluczowych składników pokarmowych i to w optymalnej ilości. Poniżej zalecenia francuskiego specjalisty z zakresu żywienia roślin, firmy Timac Agro.







Redakcja e-warzywnictwo.pl
e-warzywnictwo.pl

Prognoza pogody

POZNAŃ Pogoda

Fotogalerie

Niniejszy serwis internetowy stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Informacja na temat celu ich przechowywania i sposobu zarządzania znajduje się w Polityce prywatności. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie informacji zawartych w plikach cookies - zmień ustawienia swojej przeglądarki.